Groupbreaks

Cardiverse var först i Sverige med regelbundna groupbreaks.

För att förklara det enkelt så handlar det om att man att köpa in sig på en eller flera platser när vi öppnar boxar, varje "plats" tilldelas ett lag och alla kort (endast inserts) som sedan öppnas utav detta lag har man vunnit. Det är alltså lite av ett lotteri men å andra sidan kan man ha turen att dra riktigt värdefulla kort som man annars inte hade haft råd med om man skulle köpt boxen/boxarna helt själv. Priset per plats varierar beroende på vilka produkter som ingår i "breaket".

I priset per plats ingår frakt och material, och vi kommer alltid att se till så att ni får lägsta möjliga pris på boxarna som ingår.

Alla groupbreaks administreras via vår facebooksida, klicka er vidare på länken nedan för mer information.

www.facebook.com/cardiverse.se

Reglerna för Cardiverse Groupbreaks ser ut enligt följande!:

>>Vill Du ha dina hits skickade i rekommenderat brev så är det upp till Dig som kund att be om detta, givetvis står Du för dem extra kostnaderna<<

Du har säkert redan varit med i groupbreaks förr, men om inte så kommer här en förklaring på hur det funkar hos Cardiverse.

~Det kommer att finnas 30 spots (= varje spot är ett lag)
~Du önskar en eller flera spots och betalar så fort ditt namn blivit uppsatt på listan (du kan välja specifikt spotnr om så önskas, annars fylls det på uppifrån och ner)
~Alla lag körs i random.org tre gånger innan dem delas upp 1-30, sedan görs samma med spotsen och därefter klistras spotordningen in jämte lagen.
~Jag/Vi öppnar boxen/boxarna och du får korten på det lag som du blivit tilldelad. Endast hits, inga grundkort. I priset ingår frakt och korten skickas väl skyddade i passande emballage.
~ Det är loggan på kortet som är avgörande för vilket lag kortet tilldelas, inte spelarens tröja. För ”gamla” lag gäller följande: Minnesota North Stars = Dallas Stars, Quebec Nordiques = Colorado Avalanche, Hartford Whalers = Carolina Hurricanes, Phoenix Coyotes = Arizona Coyotes, Atlanta Thrashers = Nya Winnipeg Jets, Gamla Winnipeg Jets = Arizona Coyotes.
~Om det är ett kort med flera spelare från olika lag så kommer detta kort att köras irandom.org tre gånger efter boxöppningen, det lag som hamnar överst i listan tilldelas kortet.
~ In the event an Upper Deck or Panini product has a card with no team listed or where it is not able to be determined, it will go to the Team that the player played for that season (i.e. 11-12 Mike Richards-LA Kings, 10-11 Mike Richards-Philly) If they are retired we will use whatever team they played the most games for.

Och Du! Det kommer att hända att du inte ”träffar” några hits alls ibland, det är ett stort lotteri och ibland har man otur. Nästa gång kanske det är din tur att kamma hem storvinsten?
Cardiverse är INTE ansvariga för borttappad/stulen post, är du orolig så kontakta oss och välja att få breven skickade rekommenderat.

Mvh Christoffer